Vacature Medewerker communicatie/facilitair

Last Updated on 18 juli 2022, 09:27 by Jan Kropf

Ben jij een creatieve, flexibele duizendpoot met passie voor facilitair beheer, marketing en communicatie? Ben je creatief en krijg je extra energie van het halen van deadlines en veel ballen hoog houden? Dan ben jij de nieuwe collega die de ACOM zoekt!

Hier is voor jou een afwisselende en interessante baan met elke dag weer andere uitdagingen.
Als medewerker communicatie/facilitair heb je afwisselende taken. Je schrijft pakkende teksten en nieuwsbrieven, organiseert informatiebijeenkomsten maar je verhelpt met gemak, of laat dit verhelpen, ook een storing aan een installatie. Je interesses liggen vooral ook op facilitair gebied en sociale media. Je weet wat er te koop is op online- en offline communicatie gebied. Je bent assertief, werkt zelfstandig en bezit een rijbewijs B.

Facilitair
Je bent mede verantwoordelijk voor o.a.: inkoop, contractbeheer, wagenpark, installaties, ICT, kantoorgebouw, infrastructuur en je onderhoudt contacten met het schoonmaakbedrijf.

Communicatie
Je beheert onze website(s), levert content voor de sites, ons maandblad ACOM Journaal, sociale media, schrijft en verspreidt digitale nieuwsbrieven etc.

Ledenwerving/Promotie
Coördineren, organiseren en ondersteunen van (semi) publieke activiteiten, ledenwerving tijdens opkomsten en publieksdagen van krijgsmachtonderdelen.

Ben jij onze kandidaat dan wachten jou niet alleen een mooie werkplek op ons kantoor in Zeist maar ook werkzaam-heden buiten kantoor. Wij zorgen voor de juiste opleidingen en trainingen. Het salaris hangt onder meer af van opleiding en ervaring.

Spreekt dit je aan? Mail ons dan om te laten weten waarom dit je aanspreekt en vertel wat meer over jezelf. Dit kan via info@acom.nl t.a.v. het Dagelijks Bestuur.