Stem massaal op ‘Project BOOST’ van Defensie voor de ESF Award 2020

Last Updated on 12 oktober 2020, 08:59 by

Project BOOST van Defensie is door een vakjury gekozen om mee te dingen naar de ‘Award 2020’ van het Europees Sociaal Fonds (ESF). ‘BOOST’ werkt aan het verder opvoeren van de betrokkenheid, motivatie en actiebereidheid van de Defensiemedewerkers.

Om de ESF Award 2020 binnen te halen is het zaak dat jullie als ACOM-lid massaal stemmen op BOOST. Stemmen kan hier tot en met 31 oktober 2020 17.00 uur. De 5 projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale op 11 november 2020 in Den Haag. Project BOOST is een initiatief van de Stichting Arbeidsmarkt en Scholingsfonds Defensie (ASD)*.

In de stemronde moet BOOST het opnemen tegen negen andere Nederlandse inzendingen. Jullie stem op BOOST is dus vitaal om het project te ‘boosten’ naar de finaleronde.


De finalekandidaten moeten de vakjury in de slotronde overtuigen met een kort filmpje en een peppraatje (pitch) van 2 minuten. De jury bepaalt daarna wie de ESF-Award 2020 mee naar huis mag nemen. De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Bas van ’t Wout, reikt de Award uit.

  • Na 20 oktober maakt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekend op welke of de finale en het ESF-event 2020 volledig online of in een mix van live en online, plaatsvindt.

** In de Stichting Arbeidsmarkt en Scholingsfonds Defensie (ASD) werken de gezamenlijke bonden van Defensiepersoneel samen met werkgever. De ASD begon een paar jaar geleden, gesubsidieerd door de Europese Unie met een aantal projecten waaronder ‘BOOST’ met het vizier op betrokkenheid, motivatie en actiebereidheid van het Defensiepersoneel. Om dit doel te bereiken wordt gewerkt aan een werkomgeving waarin eigen initiatief, nemen van verantwoordelijkheid en ondernemingszin, kunnen gedijen.