Oproep Regio Zuid

Last Updated on 16 augustus 2021, 14:15 by

Het Regiobestuur van de Regio Zuid is op zoek naar actief-dienende ACOM-leden die mee willen praten over zaken die spelen in het overleg maar ook zaken die in de lokale medezeggenschap en op uw werkplek spelen. Het Regiobestuur wil met meer actief-dienende leden er voor zorgen dat het bestuur een goede afspiegeling is van de leden van de regio.

Wij vragen u niet direct om zich te ‘melden’ als kandidaat-regiobestuurslid. Het wordt zeer op prijs gesteld, indien het mogelijk zou zijn, om met u te spreken over zaken die u van belang acht, bijvoorbeeld zaken die spelen in de lokale medezeggenschap.

Regiobestuurders zijn vrijwilligers. Natuurlijk kunnen zij dit werk niet doen zonder informatie vanuit de achterban. Een achterban waarvoor wij vanzelfsprekend opkomen.


Wilt u uw geluid laten horen binnen de regio, neem dan contact met ons op. U kunt reageren via www.acom.nl/contactformulier of mail rechtstreeks naar info@acom.nl. Liever per post, dan kunt u gebruik maken van dit adres: ACOM-secretariaat Regio Zuid, de heer W.J.R. van Mol, Kloostertuin 55, 5741 BW Beek en Donk.

Na uw aanmelding neemt Regio Zuid zelf contact met u op.