Achterbanraadpleging AVW 2021 ACOM-leden
UPDATE

Last Updated on 15 november 2021, 15:06 by

Door de aangescherpte COVID-maatregelen die de regering heeft aangekondigd en de vertaling daarvan bij het ministerie van Defensie, ziet het dagelijks bestuur zich genoodzaakt om de achterbanraadplegingen voor de leden van de ACOM te annuleren, Alle fysieke ledenraadplegingen die voor deze en de aankomende week gepland stonden zijn derhalve geannuleerd. De bijeenkomst op 22 november in het bondskantoor te Zeist gaat vooralsnog wel door. U dient zich hiervoor aan te melden via info@acom.nl.

Het dagelijks bestuur bekijkt momenteel verschillende opties om u al dan niet via digitale sessies te informeren. Hou daarvoor de komende dagen de website scherp in de gaten.
De leden van het dagelijks bestuur gaan de komende tijd op diverse locaties in Nederland de leden van de ACOM voorlichten en raadplegen over het maximaal haalbare pakket binnen de arbeidsvoorwaardenruimte van Defensie voor 2021.Tijdens deze sessies gaan we dieper in op het voorliggende pakket en zullen bij de diverse onderwerpen het standpunt van de ACOM nader toelichten.

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een achterbanraadpleging op het bondskantoor van de ACOM in Zeist bij te wonen. Hier worden op donderdag 11 en maandag 22 november achterbanraadplegingen gehouden. Voor deze sessies dient u zich vooraf aan te melden via info@acom.nl.

In verband met aangescherpte COVID-maatregelen adviseren wij u om voorafgaande aan een meeting eerst de website te raadplegen of er geen wijzigingen in het programma zijn opgetreden. Het dagelijks bestuur hoopt u tijdens een van de onderstaande sessies te mogen verwelkomen


Achterbanraadplegingen ACOM

mei

Geen bijeenkomsten