Belastingservice

Belastingservice, wij kunnen het wél makkelijker maken voor u!

Exclusief voor onze leden: Belastingservice ACOM

Ieder jaar kan de ACOM Belastingservice u behulpzaam zijn bij het invullen  van uw belastingaangifte. U verstrekt ons de gegevens en wij verzorgen het invullen en verzenden van de aangifte. Indien de aangifte van u ingewikkeld is of als er bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen wij u op ons kantoor persoonlijk van dienst zijn. U ontvangt vervolgens van ons een kopie van de aangifte.

Let op: Wij hebben helaas GEEN inzage in de gegevens, die de Belastingdienst van u heeft! Verzamel daarom alle gevraagde documenten en stuur deze aan ons toe!

Hoe werkt het?

Download onderaan deze pagina het Invulformulier 2023 voor uw aangifte over 2023. Vul het formulier in, verzamel de gevraagde documenten, maak er scans/foto's/ kopieën/originelen van en stuur deze via e-mail naar belastingservice@acom.nl of per post naar ACOM-Belastingservice, Postbus 240, 3700 AE Zeist. Originelen sturen wij op verzoek retour.

Kosten?

Bent u lid, dan is de aangifte gratis. Voor echtgeno(o)t(e)/(fiscaal)partner zijn de kosten € 10,00. U wordt verzocht dit bedrag dan over te maken naar IBAN-bankrekeningnr. NL77 RABO 0385912005, t.n.v. ACOM, onder vermelding van: “aangifte echtgenote/partner” en uw “lidmaatschapsnummer/militair registratienummer”.

Nog geen lid? Word dan nu lid!

Als lid kunt u meteen gebruik maken van onze Belastingservice. Meld u nú aan via het aanmeldformulier. U profiteert dan meteen ook van alle andere voordelen van het ACOM-lidmaatschap.

Lever tijdig aan!

Om uw aangifte op tijd te kunnen indienen bij de belastingdienst (vóór 1 april 2024) dient u tijdig de stukken bij ons aan te leveren. Hou rekening met enige verwerkingstijd. Het is immers een drukke periode. Indien u uiterlijk 1 april 2024 de stukken heeft aangeleverd zorgen wij voor tijdige afhandeling. Indien u de stukken later inlevert dan is uitstel aanvragen wenselijk (Belastingtelefoon 0800-0543. Uw BSN-nummer gereed houden).

Dringend verzoek

  • Stuurt u a.u.b. GEEN bijlagen van b.v. de SVB, het ABP en/of de banken mee, dit is onnodige/onwenselijke informatie.
  • Als u uw documenten per post aanbiedt dan deze NIET met elkaar te verbinden met nietjes, plakband of dergelijke. Ook niet (extra) verpakken in (plastic)hoesjes e.d.

Brief van de belastingdienst “Aangifte doen niet nodig”.

Indien u deze brief ontvangt kan het raadzaam zijn om toch even contact met onze medewerkers op te nemen. In bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld wijziging in uw persoonlijke omstandigheden, kan aangifte doen toch verstandig zijn.

De Vooraf Ingevulde Gegevens 

Wij hebben helaas GEEN inzage in de 'Vooraf Ingevulde Gegevens' die de Belastingdienst van u heeft. Vul daarom altijd alle gevraagde gegevens in.

“Oude jaren”

Aangifte doen over 2021 of eerder?  Download onderaan deze pagina het invulformulier. Geef op het invulformulier aan over welk jaar u aangifte wilt doen of neem vooraf even contact met ons op via e-mail of telefoon.

Uw privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw gegevens. Onze maatregelen hebben wij vastgelegd in ons Privacy Protocol. Dit protocol kunt u hier lezen.

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u onze collega's telefonisch altijd bereiken op dinsdag en donderdag, van 09.00 uur tot 14.00 uur op 030-2020320.

En uiteraard op alle dagen via e-mail belastingservice@acom.nl.

Ontvangst op kantoor is slechts mogelijk VOOR 1 maart of NA 1 mei 2024.

 

Downloads

ACOM Belastingservice. Wij maken het wel makkelijker!

Onze collega's staan nu al voor u klaar!