Belastingservice

Exclusief voor onze leden: Belastingservice ACOM

Ieder jaar kan de ACOM Belastingservice u behulpzaam zijn bij de invulling van uw belastingaangifte.. U verstrekt ons de gegevens en wij verzorgen het invullen en verzenden van de aangifte.  Indien de aangifte van u ingewikkeld is of er bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen wij u op ons kantoor persoonlijk van dienst zijn. U ontvangt vervolgens van ons een kopie.

Let op: Wij hebben helaas GEEN inzage in de gegevens, z.g. “vooraf ingevulde aangifte”, die de Belastingdienst van u heeft! Verzamel daarom alle relevante documenten en stuur deze aan ons toe!

Hoe werkt het?

Download onderaan deze pagina de checklist "Bent u klaar voor uw belastingaangifte 2020?" voor uw aangifte over 2020. Vul het voorblad in en stuur dat samen met scans/foto's/kopieën/originelen via e-mail naar belastingservice@acom.nl of per post naar Postbus 240, 3700 AE Zeist. Originelen sturen wij retour.

Kosten?

Bent u lid, dan is de aangifte gratis. Voor echtgeno(o)t(e)/(fiscaal)partner zijn de kosten € 10,00.

Nog geen lid? Word dan nu lid!

Dan kunt u meteen gebruik maken van onze belastingservice. Meld u nú aan via het aanmeldformulier. U profiteert dan meteen ook van alle andere voordelen van het ACOM-lidmaatschap.

Lever tijdig aan!

Om uw aangifte op tijd te kunnen indienen bij de belastingdienst (vóór 1 april 2021) dient u tijdig de stukken bij ons aan te leveren. Hou rekening met enige verwerkingstijd. Het is immers een drukke periode. Indien u uiterlijk 1 april 2021 heeft aangeleverd zorgen wij voor tijdige afhandeling. Indien u later inlevert dan is uitstel aanvragen wenselijk (Belastingtelefoon 0800-0543, Uw BSN-nummer gereed houden).

Brief van de belastingdienst “Aangifte doen niet nodig”.

Indien u deze brief ontvangt kan het raadzaam zijn om toch even contact met onze medewerkers op te nemen. In bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld wijziging in uw persoonlijke omstandigheden, kan aangifte doen toch verstandig zijn.

De Vooraf Ingevulde Gegevens 

Wij hebben helaas geen inzage in de 'Vooraf Ingevulde Gegevens' van de Belastingdienst. Vul daarom altijd alle gevraagde gegevens in.

“Oude jaren”

Aangifte doen over 2019?  Download onderaan deze pagina het formulier. Oudere jaren (2018 e.v.)? Neem vooraf even contact met ons op via e-mail of telefoon.

Uw privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw gegevens. Onze maatregelen hebben wij vastgelegd in ons Privacy Protocol. Dit protocol kunt u hier lezen.

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u onze collega's telefonisch altijd bereiken op dinsdag en donderdag, van 09:00 uur tot 12:30 uur op
030-2020320. En uiteraard op alle dagen via e-mail belastingservice@acom.nl.

Downloads

ACOM Belastingservice. Wij maken het wel makkelijker!

Onze collega's staan nu al voor u klaar!

ACOM Belastingservice. Wij maken het wel makkelijker!

Onze collega's staan nu al voor u klaar!